Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2012 04:45 - Декларация на Сдружението на Българските Футболни Привърженици
Автор: ikonomikazamasite Категория: Политика   
Прочетен: 5587 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Уважаеми представители на медиите,

Обръщаме се към вас за да изразим позицията си относно докладите на Комисията за защита от дискриминация (КЗД), свързани с изследването "Стереотипи и предразсъдъци в учебници, учебни помагала и образователни програми и планове в подготвителното и основното образование".

Възмутени сме, че всички българи бяхме принудени да изтърпим поредната антибългарска проява от страна на държавна институция в България, която би трябвало да защитава нашите интереси.

С оглед на това бихме искали да зададем на членовете на уважаемата Комисия за защита от дискриминацията следния въпрос.

Казвате, че Левски е нарушител на законите на отдавна несъществуващата Отоманска Империя и като такъв е получил заслуженото си. Тогава според вас 3-ти Март (19-ти Февруари по стар стил!) ден на нарушителите на отоманските закони ли е?

България е мултиетническа държава, съставена само от български граждани, като общото между всички тях е именно българската култура и език. Колкото повече се посяга на тях, толкова по-слаба става спойката между етносите, съставляващи нацията ни, като по този начин се създават предпоставки за етническо напрежение. Като хора съблюдаващи спазването на етническата толерантност в България, членовете на КЗД би трябвало много добре да осъзнават това.

Място в българската история и в сърцата на милионите българи не се купува, нито пък се получава по административен път. То се спечелва с цената на лична саможертва от типа на тази, която направи Апостола, както и с принос към просперитета на България. Не случайно, ние се гордеeм с наши сънародници като Милчо Левиев, Панчо Владигеров и Силви Вартан, с българоамериканеца Джон Атанасов както и с много други като тях. За всеки наш сънародник има място в историята и културното наследство на България, стига с изявите си да е заслужил подобна чест.

Много добре осъзнаваме, че в момента в България тече процес на обезбългаряване, който притежава не само геополитически, демографски и икономически аспекти, но и културно-исторически такива. Например, някои кръгове в страната работят усилено за възстановяването на османската топонимия в България.

В крайна сметка, настояваме управляващите да предприемат конкретни мерки за своевременното прекратяване на процеса на обезбългаряване!
Повече не желаем да слушаме дежурните им извинения за липсата на средства и кадри!
Ако те имат доброто желание, ние също ще дадем своя принос за решаването на този проблем.

Ние се отъждествяваме не само с името на Апостола, но и с неговите идеи и държим всички антибългари да знаят това!

САМО ЛЕВСКИ И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!




Гласувай:
2



1. ikonomikazamasite - Основатели са фенове на Левски, ...
27.09.2012 04:47
Основатели са фенове на Левски, ЦСКА, Локо Пд, Ботев Пд, Берое, Пирин СС Благоевград, Ботев Враца и Локо Сф.
цитирай
2. mercy - Имам приятел, който работеше в КЗД и ...
27.09.2012 12:08
Имам приятел, който работеше в КЗД и напусна, познайте защо...90% от шефовете са назначени цигани и турци, които са неграмотни и постоянно тормозели подчинените си! Какво очаквате от тази комисия, да е обективна ли. Разбира се, че ще лобира мангалите и турците. Нас кучета ни яли, но ще дойде видов ден, убеден съм, както за тях, така и за управниците ни.
цитирай
3. анонимен - OuwGEGULmCBTqUFw
30.10.2012 01:27
W4lCex <a href="http://kvjkowvaojyf.com/">kvjkowvaojyf</a>, [url=http://utawnjdercvm.com/]utawnjdercvm[/url], [link=http://atntvkymitfw.com/]atntvkymitfw[/link], http://iwgctnkzwzor.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ikonomikazamasite
Категория: Политика
Прочетен: 648522
Постинги: 63
Коментари: 889
Гласове: 562
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031